BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Bedrukte tassen op maat bestellen

22-04-2024 - Auteur: Brecht van der Maas

Weststrate viert 90 jaar met een feestelijke actie voor bedrukte tassen!

Als specialist op het gebied van bedrukte verpakkingen en tassen, is Weststrate trots om ons 90-jarig bestaan te vieren met een actie die je niet wilt missen! We trappen onze jubileumfestiviteiten af met een geweldige aanbieding voor bedrukte tassen.

Actie: cadeaus bij jouw bedrukte tassen

1. Gratis ontwerp voor een bedrukte tas
Bij het plaatsen van een bestelling voor bedrukte tassen ontvang je een professioneel 2D- of 3D-ontwerp op maat. Onze ontwerpstudio staat klaar om jouw visie tot leven te brengen, inclusief jouw logo, volledig afgestemd op jouw wensen en voorkeuren.

2. Gratis rol bedrukte etiketten bij een bestelling vanaf €1.000: Als jouw orderwaarde hoger is dan €1.000 ex btw, ontvang je gratis een rol van 500 etiketten met jouw eigen logo. Een prachtige aanvulling om je merk nog meer in de schijnwerpers te zetten!

Deze actie loopt van 1 mei 2024 tot en met 5 juli 2024.

Waarom kiezen voor Weststrate?

  • Specialist in maatwerk: We begrijpen dat elk merk uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften.
  • Persoonlijke aandacht: Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Ons team van experts staat klaar om jou persoonlijk advies en begeleiding te bieden.
  • Grote keuze uit soort tas, materiaal en afmetingen: Van papieren tasjes tot luxe PP non-woven shoppers, we hebben een breed scala aan opties om uit te kiezen.
  • Eigen ontwerpstudio voor een bedrukking naar keuze: Laat je creativiteit de vrije loop met onze professionele ontwerpers die jouw merk tot leven brengen.
  • Optie voorraadhoudend en op afroep leverbaar: Wij bieden flexibele leveringsmogelijkheden die aansluiten bij jouw planning.
  • En nog veel meer!

De kwaliteit van Weststrate

Of je nu op zoek bent naar grote of kleine oplages, wij bieden o.a. scherpe bedrukkingen in full-color, goede en stevige kwaliteit, duurzame oplossingen en een aantrekkelijke prijs dankzij onze 90 jaar ervaring in het vak. Bij Weststrate krijg je niet alleen een bedrukte tas, maar een totaaloplossing die jouw merk doet opvallen.

Neem vandaag nog contact op met onze specialisten en ontvang direct advies op maat. Laat ons jouw merk naar nieuwe hoogten tillen met onze bedrukte tassenactie.

Deze actie loopt van 1 mei 2024 tot en met 5 juli 2024.

Vraag gratis jouw offerte aan!
Neem contact op met Joyce Klijn onze verkoop binnendienst detailhandel.
Brecht van der Maas
Accountmanager verpakkingen detailhandel
Joyce Klijn
Verkoop binnendienst detailhandel