Shop

Vragen over Stretchfolie machinerollen of interesse in een offerte op maat?

Mail
Bel
Stuur bericht

Stretchfolie machinerollen kopen

Vervoer uw pallets met goederen veilig en stabiel, koop stretchfolie machinerollen bij Weststrate

Stabiele pallets zijn cruciaal voor het veilig en efficiënt vervoeren van uw producten. Door stretchfolie bij Weststrate te kopen en uw gestapelde pallets te omwikkelen met stretchfolie machinerollen, kunt u hier op eenvoudige wijze zorg voor dragen. Stretchfolie machinerollen, ook gekend als wikkelfolie, rekfolie of sealfolie, zijn één van de meest gebruikte folies in magazijnen. Koop stretchfolie bij Weststrate en gebruikt het voor het omwikkelen van palletladingen of bundelen van goederen. Wanneer u stretchfolie koopt, beschermt u uw pallets onder meer tegen vocht, lichtinwerking en vuil. Machinestretchfolie is leverbaar in vier rekpercentages, namelijk: 150% oftewel standaard stretchfolie, 250% en 300% oftewel powerstretchfolie, 350% oftewel super powerstretchfolie. Naast transparante stretchfolie kunt u ook zwarte stretchfolie kopen. De machinerollen zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Koop stretchfolie machinerollen dus in diverse afmetingen bij Weststrate. Daarnaast is het mogelijk om stretchfolie in verschillende diktes te kopen, namelijk: 15my, 17my, 20my, 23my en 30my. Weststrate heeft diverse diktes stretchfolie verkrijgbaar.

Dikte stretchfolie

Er zijn diverse dikten beschikbaar. Voor de ervaren wikkelaar is er stretchfolie van 17 micron. Voor de onervaren wikkelaar is er stretchfolie van 23 micron. Deze dikte werkt altijd goed en het gebruik gaat snel en probleemloos. Er zijn ook een aantal richtlijnen voor de diverse dikten stretchfolie. Voor ladingen onder de 400 kg is het gebruikelijk om stretchfolie met een dikte van 17 micron aan te houden. De dikte van 23 micron is bijvoorbeeld eerder voor ladingen van 1000 kg. Daarnaast kan de dikkere stretchfolie ook eerder gebruikt worden als de lading onregelmatige vormen bevat of gewoonweg heel zwaar is. 

Stretchfolie machinerollen en ander verpakkingsmateriaal koopt u eenvoudig bij Weststrate

U kunt stretchfolie gemakkelijk online bestellen en kopen bij Weststrate tegen de scherpste prijzen, direct uit onze voorraad geleverd. Als u stretchfolie machinerollen voor 14.00 uur bestelt dan streven wij ernaar alle voorradige producten op dezelfde dag nog te verzenden. Wilt u meer weten over verpakkingsmateriaal of wilt u advies welke soort stretchfolie u het beste kunt kopen? U mag altijd contact opnemen met een van onze accountmanagers voor een vrijblijvend advies.

© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm