Shop Klantenservice
Inloggen | Registreren
0

Buisfolie kopen

U kunt bij Weststrate een ruim aanbod aan buisfolies kopen. Weststrate heeft diverse formaten buisfolie standaard uit voorraad leverbaar. Naast buisfolie hebben kunt u ook krimpbare buisfolie bij ons kopen of bestellen. Deze buisfolie kunt u met behulp van een krimppistool of brander krimpen. Buisfolie is gemaakt van LDPE, een thermoplast van olie en 100% recyclebaar. LDPE is sterk, waterafstotend en isolerend. Koop buisfolie bij Weststrate in verschillende diktes. Buisfolie is verkrijgbaar in diktes van 15 tot 200 micron, waardoor u er veilig zware producten of producten met scherpe hoeken in kunt verpakken zonder dat de folie zal gaan scheuren. Op maat gemaakte zakken van buisfolie passen altijd perfect voor uw artikelen. U kunt zowel kleine spijkers als langwerpige artikelen in buisfolie verpakken, wat het inpakken en vervoeren van uw goederen ook weer gemakkelijker maakt. Bovendien zijn op maat gemaakte zakken uit buisfolie milieuvriendelijk, want ze voorkomen onnodig gebruik van verpakkingsmaterialen.

Buisfolie op rol

Buisfolie, ook wel slangfolie genoemd, koopt u wanneer u langwerpige producten en producten in verschillende formaten moet verpakken. De buisfolie is namelijk op de door u gewenste lengte af te snijden of te sealen. Dus met de buisfolie die u bij Weststrate koopt, kunt u gemakkelijk zelf plastic zakken maken. Handig, snel en ook nog eens kostenbesparend.
 

Koop buisfolie bij Weststrate eenvoudig online


Wilt u advies bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal of staat uw gewenste afmeting buisfolie er niet tussen? Neem dan contact op met onze accountmanager: 06 31 91 23 05. Bij Weststrate kunt u voor vrijwel alle verpakkingsmaterialen terecht, dus ook voor het kopen van buisfolie. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de geschikte folie.

 

© 2020 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 288 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes
Om Weststrate goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid Sluiten

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm