Shop

Folie

Gratis verzending vanaf 40 euro
Levering binnen 2 werkdagen
Vakkundig advies op maat
Direct leverbaar uit eigen voorraad

Uitgelicht project

Vragen over Folie of interesse in een offerte op maat?

Maikel Simonse

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht

Populaire merken in Folie

Bekijk

Industrie

Weststrate
19-05-2015
Bekijk ons YouTube-kanaal »

Folie kopen

Westrate biedt u dé oplossing voor uw verpakkingsvraag! U kunt bij ons een grote diversiteit aan foliesoorten kopen om uw product te beschermen tegen beschadiging, vocht, stof en weersinvloeden. Afhankelijk van uw wens kunnen wij folie aanbieden in diverse soorten, formaten en kleuren zodat uw producten veilig en efficiënt worden vervoerd.

Eén van de meeste gebruikte folies in magazijnen is stretchfolie. Voor bijvoorbeeld het ontwikkelen van palletladingen of bundelen van goederen. U kunt stretchfolie eenvoudig online bestellen en kopen tegen de scherpste prijzen, direct uit onze voorraad geleverd. Koop stretchfolie bij Weststrate in diverse formaten. U kunt uw producten en pallets ook eenvoudig beschermen met de afdekvellen van Weststrate. Deze vellen beschermen uw goederen tegen vocht, stof en vuil en kunt u ook gebruiken voor het beschermen van meubels en apparatuur.

Bij Westrate vindt u diverse soorten noppenfolie, ook wel luchtkussenfolie of bubbeltjesplastic genoemd. De noppen van het zachte en flexibele folie beschermen uw producten tegen schokken, krassen of andere beschadigingen. U kunt noppenfolie in verchillende diktes kopen afhankelijk van het product dat u wilt beschermen. U verzendt uw breekbare en delicate producten daarom het beste veilig verpakt in luchtkussenfolie.

Ook ander beschermend opvulmateriaal koopt u eenvoudig in onze Weststrate webshop. Voor het verpakken van producten met een oppervlak dat makkelijk beschadigd biedt de zachte schuimfolie een uitkomst. Schuimfolie is ideaal voor het verzenden van producten met een kwetsbaar oppervlak die samen in een doos zijn verpakt. U koopt schuimfolie bij Weststrate in verschillende foamdiktes. Het schuimfolie voorkomt dat producten tegen elkaar aan schuren. Het flexibele schuimfolie sluit zich perfect rond uw producten en voorkomt krassen of beschadigingen van producten.

Wij hebben eveneens diverse soorten beschermfolie in ons assortiment. Zo kunt u raam beschermfolie bij ons kopen, statische beschermfolie welke vaak wordt gebruikt bij spuitwerkzaamheden en VCI folie voor het beschermen van metaal tegen roest.

Naast beschermfolie verkopen wij ook PE folie, een veelzijdig te gebruiken folie die vooral in de bouwwereld zijn voordeel bewezen heeft. PE folie, ook wel bouwfolie genoemd, is bijzonder sterk, toepasbaar in de constructie en verpakking en biedt volledige bescherming tegen vocht. U koopt PE folie bij Weststrate onde rmeer in de kleuren zwart, blauw en transparant. 

BOPP folie en sluitfolie wordt gebruikt voor het verpakken van food en non food gerelateerde producten. De BOPP folie die vanuit Weststrate wordt geleverd, biedt zowel een hoge bescherming als een goede uitstraling en is prima verwerkbaar op alle flowpackmachines. U koopt BOPP folie bij Weststrate in een gelakte, transparante witte, bedrukte of onbedrukte uitvoering.

Daarnaast verkopen wij buisfolie, ofwel slangfolie genoegd, dat uitermate geschikt is voor de verpakking van langwerpige producten of producten met verschillende afmetingen, omdat u buisfolie op de door u gewenste lengte kunt snijden. Dus met de buisfolie die u bij Weststrate kunt u eenvoudig zelf plastic zakken maken. Snel, efficient en kostenbesparend. Kijk ook verder in ons assortiment aan houders folie, ofwel wikkelfolie dispensers, en zakkensluiters.

Bij Weststrate kunt u dus terecht voor het kopen van diverse soorten folies. Weststrate wil graag met u meedenken om uw product de juiste bescherming en uitstraling te geven die het nodig heeft. Aan de hand van uw wensen willen wij u graag een vrijblijvend advies geven om zo samen met u tot de perfecte verpakking te komen! Weststrate biedt u de mogelijkheid om specifieke verpakkingen voor u op voorraad te houden en te leveren op afroep op het juiste moment, binnen 24 uur! Neem een kijkje in onze webshop of neem contact op met onze accountmanager.

© 2023 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 307 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm