BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment
De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Verpakkingsmateriaal

Mede door onze jaren lange ervaring kunnen wij bij Weststrate dé oplossing bieden voor uw verpakkingsvraag! Steeds vaker zien we dat onze klanten naast een winkel ook via een webshop artikelen …
Lees meer
Productgroepen

Populaire Verpakkingsmateriaal

Project

ABLOC®:hét bier voor mensen met een actieve en gezonde levensstijl. Voor dit bijzondere product werden prachtige verpakkingen gerealiseerd

Vragen over Verpakkingsmateriaal?
Neem contact op met Leon Sturm onze verkoop binnendienst verpakkingen.

Verpakkingsmateriaal

Mede door onze jaren lange ervaring kunnen wij bij Weststrate dé oplossing bieden voor uw verpakkingsvraag! Steeds vaker zien we dat onze klanten naast een winkel ook via een webshop artikelen versturen. Wist u dat uw producten prachtig aangeleverd kunnen worden bij uw klanten door het gebruik van onze verpakkingen?

Verzendverpakkingen

Naast het standaard verpakkingsassortiment hebben wij ook een compleet assortiment verzendverpakkingen uit voorraad leverbaar: van tape, luchtkussenenvelop tot verzendzakken en -dozen. Uiteraard kunnen deze producten met uw eigen ontwerp/bedrukking worden geleverd. We hebben een breed assortiment met boekverpakkingen, autolock dozen en postdozen. Alle varianten voorzien van geïntegreerde scheurstrip voor het snel en eenvoudig openen. De overlappende automatische bodem (autolock bodem) en zelfklevende strips besparen tijd en extra vouwen of plakken.

Verzendzakken

Verzendzakken met handgreep en retour mogelijkheid. Doordat de zakken voorzien zijn van een dubbele sluiting kan de ontvanger de retouren in dezelfde zak terugsturen. Naast gebruiksgemak tevens minder belasting voor het milieu!

Verzenddozen

De uitstraling van uw winkel kunt u door het inzetten van deze luxe verzenddozen doorvoeren naar uw webshop. Met deze verzenddozen, bedrukt of onbedrukt, wordt uw pakket perfect gepresenteerd. Zijdevloei beschermt uw product in de verpakking en kan tevens worden voorzien van uw bedrijfsgegevens. Een perfecte bescherming voor uw kwetsbare producten. Biedt bescherming tegen schokken en stoten.Licht van gewicht dus portobesparend. Voorzien van een zelfklevende sluiting. De binnenzak is gemakkelijk te scheiden van de buitenzak en bijzonder geschikt voor hergebruik.

Wij willen graag met u meedenken om uw product de juiste bescherming en die uitstraling te geven die het nodig heeft. Aan de hand van uw klantspecifieke wensen willen wij u graag een vrijblijvend advies geven om zo samen met u tot de perfecte verpakking te komen!

Onze merken