Nieuws

Beursje voor de ondernemersvereniging Middelburg

03-11-2020 - Auteur: Ilona Steffens

Vandaag hebben we het eerste exemplaar mogen overhandigen aan de penningmeester van de VOM Bert Gunter. " Local for local"  is hier geheel doorgevoerd: de VOM kwam met de aanvraag voor een bedrukt beursje bij ons, de verpakkingsspecialist van Zeeland, terecht. Wij zijn direct op zoek gegaan naar de juiste leverancier die dit item kon leveren en zijn blij met het resultaat. 

Een echte musthave is dit Middelburg beursje: gratis bij aankoop van 5 munten t.w.v. in totaal € 25,- waarmee je de leukste dingen kan kopen bij de lokale ondernemers in Middelburg  Superleuk cadeau dus voor in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom!⁠

Vanaf 15 november te koop bij: ⁠
ApartHotel Waepen van Middelburg, Bakkerij De Smaak Van Toen, BMK-interieurs, De Blauwe Winkel, De Drvkkery, Expo XL Middelburg, Brasserie De Huifkar, Jamin, JA tassen, Rens Petiet Tweewielers, Wooncafé

En straks uit te geven bij nog veel meer superleuke winkels in Middelburg! Wees er snel bij om deze musthave te bemachtigen⁠. De munten kunnen vanaf 15 november óók zakelijk gekocht worden. Een zeer gewaardeerd cadeautje voor je personeel, zie voor meer informatie de website van wijzijndestad.

Op de foto's en in het filmpje zie je de overhandiging van het eerste exemplaar door Rob Jeras (namens directie Weststrate) aan Bert Gunter (penningmeester VOM). 

Bekijk hier de overhandiging van het eerste exemplaar

De musthave in beeld

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor je promotiemiddelen? Neem dan zeker contact op met Ilona, zij denkt graag met u mee!

Ook op zoek naar gepersonaliseerde promotie items?

Ilona Steffens

Verkoop Binnendienst / Accountmanager audiovisuele apparatuur

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm