BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Duurzaamheids icoon in de webshop

17-07-2023 - Auteur: Weststrate

Bij het streven naar een duurzamere wereld is het belangrijk om bewuste keuzes te maken. Als bedrijf begrijpen we dat het voor consumenten soms lastig kan zijn om te bepalen welke producten en verpakkingen minder impact hebben op het milieu. Daarom willen we graag ons duurzaamheidsicoon op onze website onder de aandacht brengen. Dit icoon is ontworpen om u te helpen eenvoudig een duurzame keuze te maken.

Op onze website zult u ons standaard duurzaamheidsicoon vinden. Dit icoon geeft aan dat de producten die dit icoon dragen, voldoen aan onze strikte duurzaamheidsnormen. Het is ons doel om u de mogelijkheid te bieden om producten te kiezen die zijn geproduceerd met respect voor mens en milieu. Wanneer u dit icoon ziet, kunt u erop vertrouwen dat het product een duurzame keuze is.

Ons duurzaamheids icooon is een visuele weergave van ons streven naar duurzaamheid. We willen ervoor zorgen dat u als consument de juiste informatie heeft om weloverwogen beslissingen te nemen. Het maken van een duurzame keuze hoeft niet ingewikkeld te zijn. 

We blijven ons inzetten voor duurzaamheid en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. We streven voortdurend naar verbetering en innovatie om onze impact op het milieu te verminderen.