BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Green deal voor de zorg, ontdek het duurzame assortiment van Weststrate

28-02-2024 - Auteur: Weststrate

In onze dagelijkse werkzaamheden komen we veel in contact met zorgklanten. We begrijpen de groeiende behoefte en noodzaak van zorginstellingen om te verduurzamen, maar ook de uitdagingen die hierbij komen kijken. Daarom willen we graag de aandacht vestigen op de mogelijkheden die Weststrate biedt om bij te dragen aan het behalen van de Green Deal voor de zorgsector. Lees hier meer over de Green Deal Duurzame Zorg.

De Green Deal voor de zorg staat voor een ambitieuze stap naar een duurzamere toekomst, waarin minimale CO2-uitstoot en een verantwoord gebruik van grondstoffen centraal staan. Als jouw partner streven we ernaar om je te ondersteunen bij dit streven naar duurzaamheid. Hieronder laten we zien hoe we dat kunnen doen. 

Verduurzamen met Weststrate

Duurzaam facilitair assortiment

Reiniging en hygiëne: Ontdek onze innovatieve, efficiënte en effectieve reinigingsmiddelen en -materialen, zoals die van CaluGreen, een producent van duurzame reinigingsproducten. Benieuwd of dit is iets voor jouw organisatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

Hygiëne-papier en dispenser: Onze partners Tork en Wepa leveren duurzame alternatieven voor hygiëne-papier, inclusief milieuvriendelijke dispensers.

Afvalverwerking: Kies voor efficiënte afvalverwerking met onze oplossingen, zoals afvalzakken met verminderde ecologische impact en duurzame afvalscheidingsbakken.

 

Disposables

We bieden duurzame alternatieven voor single-use disposables die voldoen aan de SUP wetgeving, met een focus op herbruikbare alternatieven en minimale milieu impact.

Duurzame kantoorartikelen

In ons assortiment vind je diverse duurzame kantoorartikelen, zoals eco-efficiënt printpapier, hervulbare schrijfwaren en presentatiemiddelen gemaakt van duurzamere materialen.

Projectinrichting

Voor duurzame projectinrichting bieden we een breed scala aan opties, waaronder duurzaam meubilair van merken als Vepa en BUUR, waarmee het hele pand op een groene manier ingericht kan worden.

We nodigen je uit om contact op te nemen met onze specialisten, zoals Wilma of Erwin, om te bespreken hoe we samen kunnen werken aan het vergroenen van jouw zorginstelling. Samen kunnen we stappen zetten richting een duurzamere toekomst voor de zorgsector.

Neem vandaag nog contact op
Neem contact op met Wilma Willemstijn onze accountmanager facilitair.