Nieuws

Quantore wint European Office Products Awards

09-03-2018 - Auteur: Frank Suijk

Afgelopen dinsdag heeft Quantore, groothandel in kantoorbenodigdheden, maar liefst twee prijzen in de wacht mogen slepen. Dat gebeurde tijdens de uitreiking van de European Office Products Awards in hotel Okura, Amsterdam. Arnold Theuws, algemeen directeur van Quantore nam de titel ‘Wholesaler of the Year’ in ontvangst, waarna hij al snel werd omgeroepen om ook de award voor Personality of the Year in ontvangst te nemen.

Onder toeziend oog van vele professionals uit de Europese business supplies industrie nam Arnold Theuws, algemeen directeur van Quantore, de prijs in ontvangst. Later die avond mocht hij ook de persoonlijke titel Personality of the Year in ontvangst nemen. In de categorie Wholesaler of the Year liet Quantore de drie medegenomineerden Exertis Supplies, JGBM en VOW Europe achter zich. De prijs bekroont dé groothandel die dynamisch is en inspeelt op de behoeften van een steeds veranderende markt. Quantore werd geroemd om haar buitengewone logistieke infrastructuur en een service met grote meerwaarde.

Algemeen directeur van Quantore Arnold Theuws is erg trots: “Het gaat goed met Quantore en de cijfers liegen daar niet om. Nooit eerder zijn de resultaten van de ledentevredenheid, omzet en de logistieke prestaties zo hoog geweest. Het winnen van deze award is een mooie bevestiging dat Quantore de juiste stappen heeft gezet en zich ook nu bezighoudt met de juiste onderwerpen.”

Jaarlijks reikt Office Products International (OPI) de European Office Products Awards uit. Deze awards staan inmiddels bekend als de ultieme onderscheiding voor Europese bedrijven binnen de kantoorbranche. De elf categorieën zijn: Product of the Year, Video of the Year, Wholesaler of the Year, Marketing Campaign of the Year , Initiative of the Year, Vendor of the Year, Reseller of the Year – Sales (under €100 million). Reseller of the Year – Sales (over €100 million), Young Executive of the Year, Professional of the Year en Industry Achievement.

© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm