BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Weststrate is jarig!

19-04-2024 - Auteur: Weststrate

Het is tijd voor slingers, ballonnen en taart, want Weststrate bestaat 90 jaar! We zijn jarig en dat vieren we samen.

In 2024 blikken wij dankbaar en trots terug op de afgelopen 90 jaar. Bijna een eeuw vol innovatie, groei en veranderingen. In een tijd vol innovatie en veranderingen in de wereld, hebben we mede dankzij de loyaliteit van jou als klant en de tomeloze inzet van ons team koers weten te houden.

Weststrate jarig

Dankzij al onze klanten, relaties en collega’s is dit mogelijk en daarom vieren we het samen! Met mooie jubileumacties en feestelijke activiteiten, waarbij we de verschillende divisies van Weststrate onder de aandacht brengen. Van verpakkingen, tot draagtassen en cadeauverpakkingen. Van kantoorartikelen tot meubilair en facilitaire oplossingen. Weststrate, de veelzijdige specialist, sinds 1934.

90 jaar terug in de tijd

Weststrate is voor velen in de omgeving een begrip op gebied van verpakkingen en kantoorartikelen. Oorspronkelijk begon het allemaal in Wemeldinge, waar in 1934 J.A. Weststrate een bedrijf startte in papier en karton. Na 20 jaar werd het daar te klein en werd Wemeldinge ingewisseld voor Middelburg, waar we bijna 20 jaar gevestigd waren aan de Rouaanse Kaai. Niet lang daarna nam de volgende generatie Weststrate met Piet, Jan en Bram het bedrijf over. Na nog twee verhuizingen is Weststrate sinds 2004 gevestigd op de huidige locatie op de Herculesweg in Middelburg.
In 1997 is Rob Jeras toegetreden tot de firma en in 2004 treedt ook Krijno Davidse toe. In de jaren daarna gaan de drie gebroeders Weststrate een voor een met pensioen.
In 2008 wordt het magazijn verdubbeld en sinds 2014 is daar de locatie aan de Anodeweg bijgekomen waardoor de capaciteit enorm werd vergroot en het bedrijf nog efficiënter kan opereren.

En dat vieren we samen

En dit zijn nog maar een paar mijlpalen uit de afgelopen 90 jaar. We nemen je de komende maanden graag mee in de interessante geschiedenis en leuke acties die we aan ons jubileum verbinden. Houd onze website, socials en showroom in de gaten en feest mee!

Vrijdag 19 april trappen we af met een smakelijke traktatie voor elke klant in de showroom. Want onze Jan is een echte gangmaker!