BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Toshiba Premium Business Partner en Knowledge Partner

10-07-2023 - Auteur: Weststrate

Premium Business Partner en Knowledge Partner

Al jaren is Weststrate dealer van Toshiba printers en toebehoren. Als leverancier van alles voor kantoor helpen we klanten graag de juiste keuze te maken op het gebied van printers en multifunctionals.

Ook in 2023 is Weststrate Premium Business Partner en Knowledge Partner van Toshiba. Hierdoor profiteren we van een hechte samenwerking die gericht is op het ontzorgen van onze klanten en het bieden van het beste advies. Het partnerprogramma stelt ons in staat om toegang te krijgen tot de nieuwste technologieën en oplossingen van Toshiba, waardoor we samen onze klanten de meest innovatieve oplossingen kunnen bieden. Door onze nauwe relatie met Toshiba kunnen we rekenen op uitstekende technische ondersteuning, advies en middelen die ons helpen om succesvol te zijn in wat we doen.

Inzet belonen

Geen succesvolle samenwerking, zonder goed team! Daarom geloven we sterk in het belang van het belonen van onze collega's. Weststrate organiseert geregeld teamactiviteiten, zoals onlangs een avondje lasergamen op eigen locatie! We kunnen stellen; een intensieve maar geweldige manier om het teamgevoel te versterken! Onze collega’s zijn goed op elkaar ingespeeld en dat was duidelijk terug te zien in dit fanatieke potje lasergamen.

Toshiba, bedankt voor het mede mogelijk maken van dit succesvolle en leuke event!

Een printer leasen of kopen? Dan bent u bij Weststrate aan het juiste adres! Wat veel bedrijven niet weten is dat het soms erg aantrekkelijk kan zijn om een printer of multifunctional aan te schaffen op basis van een servicecontract. Meer weten over het kopen, huren of leasen van een printer? Onze specialist Giovanni Kaijser komt graag bij u op locatie de documentoplossingen bespreken.
Neem contact op met Giovanni Kaijser onze accountmanager kantoorartikelen en meubilair.