BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Weststrate verzorgt de verpakking voor het DPD burendag presentje

30-09-2019 - Auteur: Lisa van Duijnhoven

Burendag wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd en is een initiatief van Douwe Egberts en Oranje Fonds. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. In 2019 is de Burendag gevierd op 28 september.

De chauffeurs van DPD zijn afgelopen weekend op pad gegaan met een groot aantal burendag presentjes. Dit pakketje bestond uit een brievenbusdoosje gevuld met een heerlijke reep chocolade en een folder. 

Pakket bij de buren? Bij ieder gemist-briefje voegen we een smakelijke verrassing toe. Deze Burendag bedank je ze samen met DPD! #DPDankjewel #burendag

Tof, die fijne buur die de pakketten voor iedereen aanneemt! #DPDankjewel namens de hele straat. Heb jij jouw buren ook bedankt? #burendag

Wat een superleuk project van de DPD waar wij met de mensen van Stichting Philadelphia- Tante Amalia* aan mee hebben mogen werken.

* Stichting Philadelphia Zorg - Tante Amalia is een laagdrempelige werklocatie in Middelburg voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB).

1
Onze specialist maatwerk verpakkingen
Neem contact op met Lisa van Duijnhoven onze accountmanager verpakkingen.