Stazakken

Zijn aan vier kanten gesloten, een normale zijvouw wordt alleen gesealed in het midden. Zijvouwen aan beide kanten zorgen ervoor dat de stazak horizontaal of verticaal op het schap kan worden gepresenteerd.

Door de zijvouw is er extra capaciteit beschikbaar, de zijdes worden vergroot als het de stazak is afgevuld. Door het gewicht van het product blijft de zak rechtop staan. Quadro sealzakken hebben de voorkeur bij het verpakken van grotere producten waardoor de sluiting aan alle kanten van de stazak extra steun en sterkte geeft.
Stazakken zijn ontworpen om op zichzelf staand in een schap te staan. De zijvouw aan de onderkant geeft de ruimte de zak af te vullen en geeft de ondersteuning die nodig is zodat de zak rechtop kan worden gepresenteerd.
Door de integratie van de dopsluiting aan deze flexibele verpakking wordt deze verapkking nog aantrekkelijker voor de gebruikers. De verpakking zelf trekt de aandacht. Het is gemakkelijk in het gebruik, neemt weinig ruimte in beslag, efficiënt en kostenbesparend.
Ventielen zorgen ervoor dat de druk uit de zak kan worden gelaten om te voorkomen dat de zak door de luchtdruk open barst. Ze bieden ook extra bescherming tegen vocht en zuurstof. Zuurstof kan de versheid van het product beinvloeden. Met behulp van het ventiel kan de lucht eruit maar kan niet in de zak komen omdat de lucht er maar op één manier uit kan. Deze zakken worden veelal gebruikt voor versgemalen koffiebonen, farmaceutische producten, gist en andere drukbevattende producten.
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm