Shop

Tekststempel colop e-mark zwart(153117)

Artikelcode: 350907
Tekststempel colop e-mark zwart(153117)
Online voorraad ⬤⬤ Snel leverbaar
Gratis verzending
367,42 Per stuk
( 303,65 ex. btw )

Verkoopeenheid per stuk

* De E-mark is een elektronisch en mobiel (oplaadbare accu) markeerapparaat om eigen afdrukken in kleur mee te maken en te wijzigen en ze af te drukken met een eenvoudige zijdelingse beweging.
* Nadat je de E-mark gebruiksklaar hebt gemaakt en je de inktcartridge hebt geplaatst, kan je de app voor Android en iOS-apparaten downloaden in de Google Play Store of AppStore.
* Volg de stappen in de app, waaronder het voor het eerst verbinding maken met je E-mark via WiFi (mobiele apparaten) of USB (pc's).
* De eerste keer dat je de E-mark instelt, moet de WiFI-verbinding via de app worden gemaakt (in plaats van de wifi-instellingen van je apparaat).
* Bediend via de app op een mobiel apparaat of een desktop computer, zijn bijna onbeperkte afdrukontwerpen, kant-en-klare sjablonen en speciale functies beschikbaar.
* Deze omvatten elke tekst of afbeelding, zoals een bedrijfslogo, een datum-, tijd- en nummerfunctie, een QR- en barcodegenerator en nog veel meer.
* Alle absorberende oppervlakken zoals papier, enveloppen, boeken, karton of papieren zakken kunnen eenvoudig worden gemarkeerd met de E-mark.

Merk Colop
Gratis verzending vanaf 40 euro
Levering binnen 2 werkdagen
Vakkundig advies op maat
Direct leverbaar uit eigen voorraad

Uw selectie

Tekststempel colop e-mark zwart(153117)
Artikelcode: 350907
367,42 Per stuk
( 303,65 ex. btw )
© 2022 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm