BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

HO HO HO! Het kerstassortiment van Weststrate staat nu online

26-10-2023 - Auteur: Brecht van der Maas

Eind oktober, de perfecte tijd om uw feestelijke verpakkingen voor de feestdagen te bestellen. Al lijkt het nog ver weg, zien wij al veel orders voor de decembermaand binnenkomen. Veel winkeliers willen hun producten extra mooi presenteren rond de feestdagen en shoppen daarom in het uitgebreide verpakkingsassortiment van Weststrate. Als verpakkingsgroothandel hebben wij een groot assortiment verpakkingen volledig in stijl voor de feestdagen.

Luxe kerstpakketdozen

Zoals zoveel werknemers vraagt u zich misschien af wat u dit jaar zal geven als eindejaarsgeschenk aan uw personeel of zakelijke relaties. Een leuke trend die weer helemaal terug is, is een "ouderwets" kerstpakket vol met lekkers en leuke items. Bij Weststrate vindt u een uitgebreid assortiment aan kerstpakketdozen met verschillende feestelijke designs, perfect om uw cadeaus in te verpakken. Op zoek naar iets uniekers en wilt u op maat gemaakte kerstgeschenkverpakkingen? Neem dan contact op met onze verpakkingsspecialisten.

Feestelijke cadeauverpakkingen

Hoewel online kerstcadeautjes bestellen steeds populairder wordt, hechten veel consumenten nog veel waarde aan het kopen van kerstgeschenken in de winkel. Hier heeft u als winkelier de mogelijkheid om uw klanten te helpen in de zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn of haar geliefde, familie, collega of vriend(in). Cadeautjes geven is altijd leuk, maar vooral met kerst is het extra speciaal; een passende feestelijke verpakking hoort hier natuurlijk bij. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan kerstcadeaupapier, cadeauzakjes, kerstdecoratie, opvulmaterialen en de mooiste tasjes om de cadeaus in mee te geven. Dat staat pas feestelijk onder de kerstboom! Merkt u dat consumenten het lastig vinden om een geschikt cadeau te vinden? Dan biedt een cadeaubon de ultieme oplossing. Weststrate biedt zowel een standaard assortiment cadeaubonnen als de mogelijkheid om deze volledig te personaliseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Daar kan onze specialist Brecht je alles over vertellen!

Beschermende verzendverpakkingen

Richting het einde van het jaar rijden de bezorgdiensten op en af met pakketjes om alle kerstcadeaus op tijd en veilig bij de klant te leveren. U merkt het waarschijnlijk in uw eigen webshop ook, kerstcadeautjes online bestellen is populair! Het is makkelijk en vaak sneller dan zelf naar de winkel gaan op zoek naar het perfecte cadeau. Het is hierbij van belang dat uw product veilig bij de klant aankomt; hierin speelt de verpakking een belangrijke rol. Kies bijvoorbeeld voor verzendenveloppen met luchtkussenfolie, zorg voor ultieme bescherming met opvulmateriaal of wikkel uw producten in beschermende folie. Naast bescherming draait het natuurlijk ook om de presentatie. Is uw verpakking zo mooi dat hij direct onder de boom kan? Dat is dan zeker mooie reclame voor uw merk! Naast dat wij een breed standaard assortiment bieden, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor op maat gemaakte verzendverpakkingen.

Neem contact op met onze specialist
Neem contact op met Brecht van der Maas onze accountmanager verpakkingen detailhandel.