BRCGS S&D gecertificeerd
Deskundig advies
Duizenden artikelen direct uit voorraad
Prijzen excl. BTW Prijzen incl. BTW
Assortiment

Nieuws

De selectie is aan uw winkelwagen toegevoegd.

Nieuwsbrief Weststrate

26-11-2020 - Auteur: Weststrate

Iedere maand stuurt Weststrate een nieuwsbrief met de nieuwste ontwikkelingen, leuke referenties, interessante keuzehulppagina's en nieuws en weetjes uit de markt. Ben jij al abonnee? Meld je snel aan en ontvang iedere maand de nieuwsbrief in uw mailbox.

Nieuwsbrieven 2022

Nieuwsbrieven 2022

Update afvalbeheersbijdrage en SUP
Per 1 januari 2023 is een wijziging aangekondigd in de Afvalbeheerbijdrage Verpakkingen. Deze heeft mogelijk ook administratieve en financiële gevolgen voor u als gewaardeerde klant van Weststrate. In deze nieuwsbrief hebben we de belangrijkste wijzigingen nader voor u toegelicht.
Nieuwsbrief December 2022
De laatste maand van het jaar, wat ook betekent de laatste Weststrate nieuwsbrief van 2022. Graag vertellen wij u nog één keer dit jaar het laatste nieuws rondom Weststrate en vragen we uw aandacht voor een leuke eindejaarsaanbieding op kantoorartikelen.
Nieuwsbrief November 2022 - Sint & Kerst
Een speciale nieuwsbrief over het Sinterklaas en Kerst cadeauverpakkingen assortiment!
Nieuwsbrief November 2022 - Contacta
Meer informatie en een uitnodiging om Weststrate te bezoeken op Contacta 2022 in de Zeelandhallen in Goes.
Nieuwsbrief oktober 2022
Volop nieuws in en rondom Weststrate. Een prachtig project op mogen leveren bij Dimensio, toffe verpakkingen voor De Bankzitters en Bomont, nieuwe brochures, jaarartikelen, Weststrate op de Contacta en tenslotte stellen we graag nieuwe Weststrate toppers aan u voor. Veel leesplezier
Nieuwsbrief zomereditie 2022
Met de zomer voor de deur en vakanties in het vooruitzicht willen we u op de hoogte brengen van het recente nieuws in en rondom Weststrate. Zo willen we uw aandacht vragen voor ons assortiment disposables en is er een prachtige bureaustoel geintroduceerd. Verder nieuws over onze documentoplossingen, vragen we uw hulp om ons team te versterken en zijn er verbeteringen doorgevoerd op onze website.
Nieuwsbrief juni 2022
Zoveel te melden dus de hoogste tijd voor een Weststrate nieuwsbrief. Zo zijn er interessante ontwikkelingen op het gebied van recycling van verpakkingen, hebben we een zomerse lijn ton sur ton meubilair opgenomen en vertellen we u graag meer over cadeauverpakkingen. Verder is er nieuws over de markt/prijsontwikkelingen, onze persoonlijke beschermingsmiddelen en kantoorartikelen. Tenslotte nodigen we u uit om iemand uit uw netwerk of uzelf te wijzen op onze openstaande vacatures. We hopen de nieuwe collega's in de volgende nieuwsbrief aan u te mogen voorstellen.Veel leesplezier!
Nieuwsbrief april 2022
Het zijn roerige tijden, ons gehele team doet haar uiterste best om de beschikbaarheidsproblemen op te vangen en leveringen te garanderen.
Ondertussen willen we u via deze lente editie van de nieuwsbrief op de hoogte brengen van andere ontwikkelingen. Zo vertellen we met trots over nieuwe duurzame producten en projecten. Tevens informeren we u graag over een nieuwe manier van verpakken en zijn we als sterk groeiend bedrijf op zoek naar vijf nieuwe Weststrate collega's. Veel leesplezier!
Nieuwsbrief Februari 2022
In deze nieuwsbrief vertellen we u graag over onze innovatieve plantverpakkingen en vertellen we u trots over een prijs die we hebben gewonnen. Verder aandacht voor de voorjaarscollectie tafelpapier en een mooie Leitz Cosy kantoorartikelen actie. Tevens informeren we u over draagtassen, hybride werken en de website. Tenslotte stellen we graag Wilma aan u voor. Veel leesplezier!

Nieuwsbrieven 2021

Nieuwsbrieven 2021

Nieuwsbrief December 2021
Stollen voor de voedselbank, flesverzendverpakkingen, projectinrichting, tips om veilig te printen en meer
Nieuwsbrief November 2021
De klok is verzet naar wintertijd en overal zijn de voorbereidingen voor de december feestmaand in volle gang. In de nieuwsbrief van november informeren we u over de eindejaars- en Covid gerelateerde artikelen. Verder zetten we de verpakkingen van Brouwerij Kees in the spotlights en is er aandacht voor nieuwe artikelen. Tenslotte stellen we graag Simone aan u voor. Veel lees plezier!⁠
Nieuwsbrief Oktober 2021
Nieuwe projecten, 1182 zonnepanelen, jaarartikelen en andere Weststrate noviteiten!
Nieuwsbrief September 2021
Editie met nieuws over maatwerk verpakkingen, zomerse traktatie, privacy & akoestiek gecombineerd en andere Weststrate noviteiten!
Nieuwsbrief Empack Editie
Speciale Empack editie met o.a. standimpressie, noviteiten en acties!
NieuwsbriefJuli 2021
Weststrate richtlijnen - SUP juli 2021
Nieuwsbrief Juni 2021
Met veel positief Weststrate nieuws zoals projecten, nieuwe producten en nieuwe acties!
Nieuwsbrief April 2021
Nieuwe producten, marktontwikkelingen en mooie projecten verpakkingen en meubilair. Laat u inspireren.
Nieuwsbrief Maart 2021
Pasen, PBM's en kartonnen dispensers
Nieuwsbrief Februari 2021
PBM's, toiletinrichting, snackverpakkingen en thuiswerken.
Nieuwsbrief Januari 2021
Thuiswerken is de norm, bent u er klaar voor?

Eerder verschenen nieuwsbrieven