Verzendverpakkingen

Bent u op zoek naar verzendverpakkingen? Dan bent u bij Weststrate aan het juiste adres. Ons veelzijdige assortiment verzendverpakkingen bevat voor iedere organisatie én ieder product de juiste verpakkingen, beschermende verpakkingen en sluitmaterialen. Voor grotere afnames of specifieke bedrukte verpakkingen staan onze specialisten altijd voor u klaar!

Project Boozyshop

Voor iedere zending is er een passende doos. Van golfkartonnen dozen in verschillende maten en kwaliteiten tot stevige brievenbusdoosjes. Alle dozen zijn ook bedrukt leverbaar.

Bedrukte kartonnen dozen 
 

Van het gebruik in de kleinste winkel tot en met de industriële verwerking, voor iedere toepassing is er ruime keuze in plakband en tape. De juiste rol tape voor op uw bureau, toonbank, in uw productie of uw magazijn zowel bedrukt als onbedrukt vindt u hier.

Ter bescherming van producten tegen beschadigingen, vuil en vocht en het stabiliseren van de zending is er ruime keuze tussen diverse producten met ieder unieke eigenschappen.

Geautomatiseerd etiketten en labels afdrukken met de gespecialiseerde industriële etiketten en barcode printers tot Dymo labelwriters waarmee u snel een eenvoudig per order enkele etiketten én postzegels kunt afdrukken.

Regelmatig schrijven wij handige pagina's om te helpen bij het maken van de juiste keuze van een product. Hieronder staan enkele pagina's uitgelicht die voor jou als webwinkelier interessant kunnen zijn.

Wij helpen je graag bij het zoeken naar de beste verpakkingsoplossing voor jouw producten. Wil je meer informatie of een offerte op maat neem dan gerust contact op met onze verpakkingsspecialist.

Meer informatie?

Lisa van Duijnhoven

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm