Verzendverpakkingen

Bent u op zoek naar verzendverpakkingen? Dan bent u bij Weststrate aan het juiste adres. Ons veelzijdige assortiment verzendverpakkingen bevat voor iedere organisatie én ieder product de juiste verpakkingen, beschermende verpakkingen en sluitmaterialen. Voor grotere afnames of specifieke bedrukte verpakkingen staan onze specialisten altijd voor u klaar!

Verzendverpakkingen

Voor iedere zending is er een passende doos. Van golfkartonnen dozen in verschillende maten en kwaliteiten tot stevige brievenbusdoosjes. Alle dozen zijn ook bedrukt leverbaar.

Sluitmaterialen

Van het gebruik in de kleinste winkel tot en met de industriële verwerking, voor iedere toepassing is er ruime keuze in plakband en tape. De juiste rol tape voor op uw bureau, toonbank, in uw productie of uw magazijn zowel bedrukt als onbedrukt vindt u hier.

Beschermmaterialen

Ter bescherming van producten tegen beschadigingen, vuil en vocht en het stabiliseren van de zending is er ruime keuze tussen diverse producten met ieder unieke eigenschappen.

Geautomatiseerd etiketten en labels afdrukken met de gespecialiseerde industriële etiketten en barcode printers tot Dymo labelwriters waarmee u snel een eenvoudig per order enkele etiketten én postzegels kunt afdrukken.

© 2019 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 279 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes
Om Weststrate goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid
Sluiten