Nieuws

Wij helpen u graag met de geboorte van uw nieuwe verpakking

08-04-2019 - Auteur: Lisa van Duijnhoven

Bij een geboorte zijn er geen keuzes: jongen of meisje de uitkomst ligt vast. Op het gebied van verpakkingen zijn de keuzes echter veelzijdig, ons specialisme zorgt ervoor dat we snel tot de perfecte verpakking en verzendoplossing voor uw producten komen.
Wij denken graag met u mee!

Hieronder hebben wij onze pagina's boordevol informatie op het gebied van verpakkingsoplossingen voor verzending. Mocht u meer informatie willen dan helpen wij u uiteraard graag bij de geboorte van uw nieuwe verpakking!
 

Mijn naam is Lisa van Duijnhoven, sinds eind 2016 ben ik werkzaam bij Weststrate als Accountmanager Innovaties op gebied van verpakkingen. Met een achtergrond in import uit het verre oosten, en een focus op productontwikkelingen en nieuwe kansen in de markt, onderzoek ik samen met onze klanten en producenten de mogelijkheden voor innovaties of bijvoorbeeld procesmatige verbeteringen. Oplossingen aanreiken is het mooiste wat er is, naast uiteraard een leuk contact met de klant! In mijn klantenkring bevinden zich o.a. bedrijven in industrie, retail, tuinbouw en webshops.

Meer informatie?

Lisa van Duijnhoven

Accountmanager verpakkingen

Mail
Bel
Stuur bericht
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm