Thuiswerken

Thuiswerken: de perfecte thuiswerkplek

Vanwege de maatregelen als gevolg van de coronacrisis blijven we voorlopig nog wel even vanuit thuis werken en zal het thuiswerken ook in de toekomst onderdeel zijn van de werkweek. Een goed ingerichte thuiswerkplek is dan ook belangrijker dan ooit. Een verkeerde houding kan namelijk klachten met zich meebrengen, zoals een stijve nek, rugpijn of pijnlijke armen of polsen. Met het juiste (ergonomische) bureau en bureaustoel voorkom je gezondheidsklachten en geef je je lichaam de juiste ondersteuning. Maar denk ook eens aan een laptopstandaard, toetsenbord en een voetensteun en andere producten die het thuiswerken aangenamer maken.

Weststrate is de specialist op het gebied van thuiswerken. Wij zorgen ervoor dat je alles in huis kan halen om thuis een comfortabele werkplek te creëren. Op deze pagina vind je een overzicht van alle producten die je nodig hebt om thuis te kunnen werken en geven we advies over de inzet van ergonomische hulpmiddelen en tips voor een juiste werkhouding.

Ons team thuiswerkspecialisten

Heb je hulp nodig om ook jouw thuiswerkende collega's van de juiste artikelen te voorzien om hun thuiswerkplek in te richten of heb je bijvoorbeeld een vraag over de juiste hoogte van je zit/stabureau? Neem dan contact op met John, Annabel of Michel, ze helpen je graag!

Om uw organisatie zo min mogelijk te belasten, wordt meubilair zoveel mogelijk gemonteerd geleverd.Weststrate beschikt over eigen monteurs met een eigen wagenpark. Onze monteurs zijn bijzonder klantgericht en hebben uitgebreide kennis van onze producten. Zij zullen ervoor zorgen dat uw organisatie zo min mogelijk last heeft van de plaatsing.

John Provoost

Accountmanager meubilair
06 53 83 47 52

Annabel Lampert

Accountmanager meubilair
06 53 96 88 40

Michel Westdorp

Verkoop Binnendienst
06 20 73 63 16
Specialist in thuiswerken
Gratis verzending vanaf € 40
Uit voorraad leverbaar
Eigen montageteam
© 2021 Weststrate - Alles voor kantoor, alle verpakkingen
Beoordelingen van onze klanten: 8.3 / 10 - 302 beoordelingen
Realisatie: Urban Heroes

Installeer deze webapp op je apparaat: druk op en kies dan: Toevoegen op beginscherm